kuurpakket-massa-cycle-purity

Kuurpakket Massa Cycle Purity

Kuurpakket Massa Cycle Purity

€ 256,95
€ 286,00
-10%

Inhoud Kuurpakket

 • Testosterone Enanthate 250 mg/ml (2x 10 ml)
 • Nandrolone Decanoate 200 mg/ml (2x 10 ml)
 • 100 Tabs Dianabol 20 mg/tab
 • 50 Tabs Nolvadex 20 mg/tab

Inleiding

Het kuurpakket Massa Cycle van Purity Pharmaceuticals is ontworpen voor serieuze bodybuilders die hun spiermassa en kracht aanzienlijk willen vergroten. Dit pakket bevat een krachtige combinatie van anabole steroïden die synergetisch werken om maximale resultaten te bereiken. Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving van elk onderdeel van dit kuurpakket en hoe ze samen bijdragen aan je bodybuildingdoelen.

Wat Zit Er in het Kuurpakket Massa Cycle?

Testosterone Enanthate 250 mg/ml (2x 10 ml)

Testosterone Enanthate is een van de meest populaire vormen van testosteron die wordt gebruikt in de bodybuildinggemeenschap. Het is een langwerkend ester dat helpt bij het verhogen van spiermassa en kracht.

 • Dosering en Gebruik: Aanbevolen dosering voor gevorderden is 500-750 mg per week, verdeeld over twee injecties.
 • Voordelen: Verhoogde spiermassa, verbeterde kracht, verhoogde eiwitsynthese, en verbeterde herstelcapaciteit.
 • Bijwerkingen: Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere acne, haaruitval, gynaecomastie, en verhoogde agressie. Een goede post-cycle therapie (PCT) is essentieel.

Nandrolone Decanoate 200 mg/ml (2x 10 ml)

Nandrolone Decanoate, ook bekend als Deca-Durabolin, is een krachtige anabole steroïde die wordt gewaardeerd om zijn vermogen om spiermassa en kracht aanzienlijk te vergroten zonder extreme bijwerkingen.

 • Dosering en Gebruik: Aanbevolen dosering is 400-600 mg per week, verdeeld over twee injecties.
 • Voordelen: Bevordert significante spiergroei, verhoogt de stikstofretentie en rode bloedcelproductie, en verlicht gewrichtspijn.
 • Bijwerkingen: Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere waterretentie, gynaecomastie, en veranderingen in libido. Het gebruik van een PCT zoals Nolvadex wordt aanbevolen.

100 Tabs Dianabol 20 mg/tab

Dianabol, ook bekend als Methandrostenolone, is een van de meest populaire orale anabole steroïden die snel spier- en krachtwinst bevorderen.

 • Dosering en Gebruik: Aanbevolen dosering voor gevorderden is 30-50 mg per dag.
 • Voordelen: Snelle toename in spiermassa en kracht, verbeterde eiwitsynthese, en verhoogde stikstofretentie.
 • Bijwerkingen: Levertoxiciteit, waterretentie, hoge bloeddruk, en gynaecomastie. Het gebruik van een leverondersteunend supplement wordt sterk aanbevolen.

50 Tabs Nolvadex 20 mg/tab

Nolvadex, of Tamoxifen, is een Selective Estrogen Receptor Modulator (SERM) die vaak wordt gebruikt tijdens en na een steroïde cyclus om oestrogeen gerelateerde bijwerkingen te voorkomen en de natuurlijke testosteronproductie te herstellen.

 • Dosering en Gebruik: Aanbevolen dosering is 20-40 mg per dag, meestal genomen na de cyclus als onderdeel van de post-cycle therapie.
 • Voordelen: Voorkomt gynaecomastie, stimuleert natuurlijke testosteronproductie, en helpt bij het behoud van spiermassa na de cyclus.
 • Bijwerkingen: Mogelijke bijwerkingen zijn opvliegers, misselijkheid, en vermoeidheid.

Voordelen van het Kuurpakket Massa Cycle Purity

Maximale Spiergroei

Het primaire doel van het kuurpakket Massa Cycle is om een maximale toename in spiermassa te bevorderen. De combinatie van Testosterone Enanthate, Nandrolone Decanoate, en Dianabol werkt synergistisch om ongeëvenaarde spiergroei te bereiken.

Verhoogde Kracht en Uithoudingsvermogen

Naast het bevorderen van spiergroei, zorgt dit kuurpakket ook voor een aanzienlijke toename in kracht en uithoudingsvermogen. Dit stelt gebruikers in staat om intensiever te trainen, zwaardere gewichten te tillen en betere prestaties te leveren in de sportschool.

Versneld Herstel

Een ander belangrijk voordeel van dit kuurpakket is het verbeterde herstel. De anabole steroïden in dit pakket bevorderen eiwitsynthese en stikstofretentie, wat cruciaal is voor spierherstel en groei. Dit betekent minder spierpijn en snellere hersteltijden tussen trainingen, waardoor gebruikers meer uit elke trainingssessie kunnen halen.

Hoe Dit Kuurpakket Te Gebruiken?

Cycling en Dosering

Het is essentieel om de juiste cycli en doseringen te volgen om maximale resultaten te behalen en bijwerkingen te minimaliseren. Voor gevorderde bodybuilders wordt een cyclus van 12-16 weken aanbevolen.

 • Testosterone Enanthate: Injecteer 500-750 mg per week, verdeeld over twee injecties.
 • Nandrolone Decanoate: Injecteer 400-600 mg per week, verdeeld over twee injecties.
 • Dianabol: Neem 30-50 mg per dag, verdeeld over meerdere doses.
 • Nolvadex: Start na de cyclus met 20-40 mg per dag als PCT voor een periode van 4-6 weken.

Dieet en Training

Naast het gebruik van steroïden is een strikt dieet en een goed gestructureerd trainingsprogramma essentieel. Een dieet rijk aan eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten helpt bij het opbouwen van spiermassa en het bevorderen van herstel. Combineer dit met een training die bestaat uit zowel krachttraining als cardiovasculaire oefeningen voor optimale resultaten.

Conclusie

Het kuurpakket Massa Cycle van Purity Pharmaceuticals biedt een krachtige en effectieve oplossing voor bodybuilders die hun spiermassa en kracht aanzienlijk willen vergroten. Met een zorgvuldig geselecteerde combinatie van Testosterone Enanthate, Nandrolone Decanoate, Dianabol en Nolvadex, kunnen gebruikers genieten van ongeëvenaarde spiergroei, verbeterde kracht en uithoudingsvermogen, en versneld herstel.

Het volgen van de juiste doseringen, cyclusduur, en een strikt dieet en trainingsregime zal helpen om de beste resultaten te behalen en bijwerkingen te minimaliseren.

FAQ’s over Kuurpakket Massa Cycle Purity

Wat is het doel van een massacyclus?

Het doel van een massacyclus is om de spiermassa en kracht aanzienlijk te vergroten. Dit wordt bereikt door een combinatie van een calorierijk dieet, intensieve training en het gebruik van anabole steroïden zoals die in het Massa Cycle Kuurpakket.

Is het gebruik van steroïden veilig?

Het gebruik van steroïden brengt risico's met zich mee en moet zorgvuldig worden beheerd. Het is belangrijk om de juiste doseringen te volgen, een geschikte cyclus te hebben en een post-cycle therapie te implementeren om bijwerkingen te minimaliseren.

Hoe lang moet ik het Massa Cycle Kuurpakket gebruiken?

Een typische cyclus voor gevorderden duurt 12-16 weken. Na de cyclus is een post-cycle therapie van 4-6 weken met Nolvadex aanbevolen om de natuurlijke testosteronproductie te herstellen.

Moet ik mijn dieet veranderen tijdens het gebruik van dit kuurpakket?

Ja, een calorierijk dieet dat rijk is aan eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten is essentieel om de beste resultaten te behalen. Het is belangrijk om voldoende calorieën en voedingsstoffen binnen te krijgen om spiergroei te ondersteunen.

Welke bijwerkingen kan ik verwachten?

Mogelijke bijwerkingen variëren per persoon en type steroïde, maar kunnen acne, haaruitval, gynaecomastie, levertoxiciteit en veranderingen in cholesterolniveaus omvatten. Het gebruik van Nolvadex kan helpen bij het voorkomen van gynaecomastie en het herstellen van de natuurlijke testosteronproductie.

Wat is de rol van Nolvadex in dit pakket?

Nolvadex wordt gebruikt als een post-cycle therapie om oestrogeen gerelateerde bijwerkingen te voorkomen en de natuurlijke productie van testosteron te herstellen na een cyclus van anabole steroïden. Het helpt bij het behoud van de spiermassa en zorgt ervoor dat het lichaam weer normaal functioneert.