terugbetaal-en-retourneringsbeleid

Retour- en Terugbetalingsbeleid

Bij slaappillen-kopen.net zetten wij ons in voor de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Omdat wij medicatie verkopen, is het van essentieel belang om te begrijpen dat er specifieke regels en beperkingen zijn met betrekking tot het retourneren en terugbetalen van producten.

1. Algemeen Beleid

Vanwege de aard van onze producten is het helaas niet mogelijk om medicatie te retourneren of terug te sturen. Dit beleid is ingesteld om de gezondheid en veiligheid van al onze klanten te waarborgen. Hieronder vindt u de gedetailleerde richtlijnen en uitzonderingen.

2. Reden van Beleid

Gezondheid en Veiligheid: Om de integriteit en veiligheid van de medicijnen te waarborgen, kunnen wij geen geretourneerde medicatie accepteren. Het is van vitaal belang dat medicijnen niet opnieuw worden verkocht of hergebruikt na terugzending, om te voorkomen dat de veiligheid of effectiviteit in gevaar wordt gebracht.

3. Specifieke Voorwaarden en Uitzonderingen

a. Fouten bij Levering: Indien u een verkeerd product heeft ontvangen of er een fout is gemaakt in uw bestelling, verzoeken wij u om binnen 7 dagen na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het probleem beoordelen en, indien van toepassing, de juiste maatregelen nemen om het probleem op te lossen, zoals het verzenden van het juiste product.

b. Beschadigde of Defecte Producten: Als uw bestelling beschadigd of defect is bij ontvangst, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Gelieve foto’s van het beschadigde of defecte product bij te voegen. Wij zullen de situatie beoordelen en passende stappen ondernemen

4. Contactinformatie

Voor vragen of problemen met uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected].

5. Wijzigingen in Beleid

Slaappillen-kopen.net behoudt zich het recht voor om dit retour- en terugbetalingsbeleid op elk moment te wijzigen. Wij raden u aan om dit beleid regelmatig te controleren op eventuele updates.

6. Slotverklaring

Wij waarderen uw begrip en medewerking bij het naleven van ons retour- en terugbetalingsbeleid. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten veilig en tevreden zijn met hun aankopen.

Bedankt voor uw vertrouwen in slaappillen-kopen.net.