algemene-voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Inleiding

Welkom bij slaappillen-kopen.net. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via onze webshop worden geplaatst. Door gebruik te maken van onze webshop, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst.

Definities

 • Klant: De persoon die een bestelling plaatst bij slaappillen-kopen.net
 • Webshop: slaappillen-kopen.net
 • Producten: Medicatie en gerelateerde producten die te koop worden aangeboden via de webshop.

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten die via de webshop worden gedaan of gesloten. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen bindend indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

Bestellingen en Leveringen

 1. Bestelproces: Bestellingen kunnen worden geplaatst via de webshop. Na betaling ontvangt de klant een bevestigingsmail. Hier kan 24 uur tussen zitten. Elke werkdag om 15:00 worden de betalingen gecontroleerd en de betaalde orders verzonden.
 2. Levertijd: De levertijd is afhankelijk van de snelheid van de pakketdienst. Wanneer een betaling voor 13:30 binnen is verzenden wij dezelfde dag nog, anders een dag later. Leveringen binnen Nederland duren normaliter tussen 1 en 4 werkdagen. Leveringen buiten Nederland duren doorgaans 3 tot 7 werkdagen.
 3. Leveringskosten: Leveringskosten worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces en zijn afhankelijk ordergrootte (boven 150,- geen verzendkosten) en het land van bestemming.
 4. Leveringsadres: De klant is verantwoordelijk voor het correct invullen van het leveringsadres. Slaappillen-kopen.net is niet verantwoordelijk voor vertragingen of niet-levering als gevolg van een verkeerd opgegeven adres.

 Verzenden

 1. Wij gebruiken reguliere post voor het verzenden van producten door heel Europa.
 2. Het pakket wordt eerst naar uw land verzonden en vervolgens via landtransport naar uw locatie vervoerd.
 3. Na voltooide betaling wordt de bestelling de volgende werkdag verzonden.
 4. De gemiddelde aankomsttijd binnen Nederland is 1-4 werkdagen. Bestellingen buiten Nederland duren gemiddeld 3-7 werkdagen.
 5. Als uw pakket meer dan 7 dagen te laat is, adviseren wij u om onze klantenservice op de hoogte te stellen.
 6. Na 4 werkdagen (bij zendingen binnen Nederland) en na 7 werkdagen (bij zendingen naar het buitenland) kunt u een track and trace opvragen indien het pakket nog niet is gearriveerd.
 7. Indien een pakket zoek raakt in het verzendproces (14 dagen na de verwachtte aankomstdatum nog), vergoeden wij kosteloos een nazending. Als de track and trace aangeeft dat een zending ontvangen is en de klant beweert van niet, volgt geen kosteloze nazending.
 8. Wij nemen nooit contact op met de pakketdienst. Wanneer dit noodzakelijk is dient de klant zelf contact op te nemen en zich voor te doen als verzender.
 9. Verzendingen buiten Nederland zijn op eigen risico. Wanneer een pakket kwijt raakt in het verzendproces volgt geen kosteloze nazending.
 10. Kleine vertragingen worden als gebruikelijk beschouwd, gezien de onbetrouwbaarheid van postbezorging buiten onze controle.
 11. Zodra de levering is verzonden, ontvangt u een bericht per e-mail. Indien u deze e-mail niet ontvangt, controleer dan uw spambox.
 12. Het factuuradres en verzendadres kunnen verschillen. Het afleveradres moet een brievenbus hebben omdat wij bijna alles als brievenbuspakket verzenden.
 13. Wanneer u voorkeur heeft voor het afleveren op een servicepunt dient u na ontvangen van de track and trace de bezorgafspraak te wijzigen. Dit kan vanaf het moment dat uw pakket de status “gesorteerd” heeft bereikt, vaak de avond voor bezorging.

Prijzen en Betalingen

 1. Prijzen: Prijzen kunnen veranderen afhankelijk van de marktcondities.
 2. Betalingsmethoden: Betalingen kunnen worden gedaan via Bitcoin of via de bank. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van de betaling. Het invoeren van juiste betaalgegevens (ordernummer, BTC adres etc.) is de verantwoordelijkheid van de klant.
 3. Betalingstermijn: Betaling dient te geschieden bij het plaatsen van de bestelling. Bestellingen worden pas verwerkt na ontvangst van de betaling.

Kwaliteit

 • Wij verzekeren dat de ingekochte producten origineel zijn en voldoen aan industriestandaarden.
 • Meld kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan de klantenservice met een gedetailleerde beschrijving en, indien nodig, afbeeldingen of video's.
 • Bij allergische reacties is het de verantwoordelijkheid van de gebruiker om ervoor te zorgen dat zij de stoffen in het product begrijpen.
 • Merken die afgebeeld zijn op de website kunnen afwijken. Dit komt doordat de vrije markt voor medicatie een lastige markt is waarbij er zo nu en dan gewisseld wordt van merk. Al onze medicatie zijn uiteraard goedgekeurde medicijnen. U kunt altijd op voorhand navraag doen naar de beschikbare merken.
 • Medicatie leveren wij in de meeste gevallen in gesealde strips. Niet in alle gevallen zit het doosje erbij. Dit verschilt per leverancier. In een enkel geval leveren wij de producten in zakjes. Deze zijn dan ingekocht in bulk verpakkingen en moeten daarom worden verpakt in verkoophoeveelheden.  Dit staat dan wel omschreven in de productomschrijving.
 • De effectiviteit van medicatie kan per persoon verschillen en is afhankelijk van diverse factoren zoals lichaamschemie, gezondheidstoestand en andere ingenomen medicijnen. Wij kunnen daarom geen garantie geven dat de medicatie bij elke klant de gewenste werking zal hebben.
 • Indien de medicatie niet de verwachte werking heeft, wordt er geen geld teruggegeven. Dit beleid is gebaseerd op het feit dat de reactie op medicatie per individu kan variëren.
 • Wij houden een klachtenregistratie bij om trends in de werking van onze producten te monitoren. Klachten via de e-mail worden ingediend. Wij nemen alle klachten serieus en gebruiken deze om de kwaliteit van onze producten en diensten te verbeteren.
 • Bij herhaaldelijke klachten over een specifiek product zullen wij overwegen om een andere leverancier te zoeken. Dit besluit wordt genomen op basis van meerdere meldingen en een grondige evaluatie van het product. Een enkel geval leidt niet tot een verandering van leverancier.

Annuleringen en Retouren

 1. Annulering: Bestellingen kunnen worden geannuleerd mits de bestelling nog niet is verzonden.
 2. Retourbeleid: Vanwege het ontbreken van een retouradres kunnen wij geen zendingen retour nemen.

Klachten

Klachten over de producten of onze dienstverlening kunnen worden ingediend via [email protected]. Wij streven ernaar om klachten binnen 3 dagen te behandelen en op te lossen.

Wijzigingen

Slaappillen-kopen.net behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden zullen van toepassing zijn op bestellingen die na de wijziging worden geplaatst.

Contact

Voor vragen over deze algemene voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via:
 • E-mail: [email protected]
 • De klantenservice is op drie manieren te raadplegen. Via de chat bot, via de e-mail ([email protected]) en via de whatsapp button op de website.
 • Buiten kantooruren is de klantenservice beperkt beschikbaar.
 • Vragen die al worden beantwoord in de FAQ en/of algemene voorwaarden worden met de minst hoge prioriteit behandeld, net al vragen over statussen van bestellingen en track and traces. Deze informatie wordt per e-mail al verstrekt.