mounjaro

Mounjaro kopen

Mounjaro

€ NaN
€ NaN
-NaN%

1 pen (0.5 ml)

Prijs en bestelling op aanvraag.

Verschillende concentraties leverbaar. (2.5 mg, 5 mg, 7.5 mg, 10 mg, 12.5 mg, or 15 mg)

 

Mounjaro is een innovatief medicijn voor gewichtsverlies, ontworpen om volwassenen met overgewicht of obesitas te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Dit medicijn werkt door de GLP-1 en GIP receptoren in het lichaam te activeren, wat resulteert in een verminderde eetlust, een verhoogd gevoel van verzadiging en verbeterde insulinesecretie. Gebruikers kunnen een gemiddelde gewichtsreductie van 10-15% verwachten.

Mounjaro wordt wekelijks toegediend via een subcutane injectie, beginnend met een lage dosis van 0,25 mg en geleidelijk verhoogd tot 2,4 mg. Deze geleidelijke opbouw minimaliseert bijwerkingen en helpt het lichaam zich aan te passen. Naast gewichtsverlies verbetert Mounjaro de metabole gezondheid, verlaagt het de bloedglucosewaarden en vermindert het het risico op hart- en vaatziekten.

Voor een veilige en betrouwbare aankoop kan Mounjaro op aanvraag via onze webshop worden besteld, met een geschatte levertijd van ongeveer twee weken. Start vandaag nog met Mounjaro voor een gezonder leven.

Inleiding Mounjaro

Welkom bij de uitgebreide gids over Mounjaro, een baanbrekend medicijn voor gewichtsverlies dat de potentie heeft om levens te veranderen. Obesitas en overgewicht zijn wereldwijd grote gezondheidsproblemen, die leiden tot diverse chronische aandoeningen en een verminderde levenskwaliteit. Mounjaro biedt een innovatieve oplossing om gewicht te verliezen en de algehele gezondheid te verbeteren.

In deze productomschrijving behandelen we de geschiedenis van Mounjaro, het aanbevolen gebruik, de voordelen, de gezondheidsproblemen die het aanpakt, een voorbeeld doseerschema, informatie over hoe je Mounjaro kunt kopen, mogelijke bijwerkingen, en ervaringen van gebruikers. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over Mounjaro en hoe het je kan helpen om je gezondheidsdoelen te bereiken.

Geschiedenis

Ontstaan en Ontwikkeling

De ontwikkeling van Mounjaro is het resultaat van jarenlange research en innovatie in de farmaceutische industrie. Het idee voor Mounjaro begon met de zoektocht naar een effectieve behandeling voor obesitas en gerelateerde gezondheidsproblemen. Wetenschappers onderzochten verschillende moleculen en hun impact op gewichtsverlies en metabole gezondheid.

Het farmaceutische bedrijf achter Mounjaro, een toonaangevende speler in de sector, richtte zich op het ontwikkelen van een middel dat niet alleen effectief zou zijn bij gewichtsverlies, maar ook de algehele gezondheid zou verbeteren.

Wetenschappelijke Doorbraak

In de vroege stadia van de ontwikkeling concentreerden onderzoekers zich op GLP-1-receptoragonisten, die al bekend stonden om hun effectiviteit bij de behandeling van diabetes type 2. Deze stoffen reguleren de eetlust en bevorderen een gevoel van verzadiging. De wetenschappers ontdekten een nieuwe verbinding die niet alleen de eetlust onderdrukte, maar ook de stofwisseling verbeterde. Dit leidde tot de creatie van Mounjaro, een medicijn dat zich onderscheidt door zijn dubbele werking.

Klinische Proeven en Resultaten

Na veelbelovende preklinische resultaten startten de onderzoekers met grootschalige klinische proeven. Deze studies omvatten duizenden deelnemers wereldwijd en toonden aan dat Mounjaro niet alleen veilig was, maar ook uiterst effectief bij het bevorderen van gewichtsverlies. De resultaten waren indrukwekkend: deelnemers verloren gemiddeld 10-15% van hun lichaamsgewicht, een resultaat dat aanzienlijk hoger lag dan bij andere behandelingen op de markt.

Goedkeuring en Lancering

Na de succesvolle klinische proeven diende het farmaceutische bedrijf een aanvraag in bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en andere internationale gezondheidsautoriteiten. In 2021 verleende de FDA goedkeuring voor Mounjaro als behandeling voor gewichtsverlies, gevolgd door goedkeuringen in Europa en andere delen van de wereld.

De goedkeuringen markeerden een belangrijke mijlpaal en openden de weg voor de wereldwijde lancering van Mounjaro. Het medicijn werd al snel erkend als een doorbraak in de behandeling van obesitas.

Impact op de Gezondheidszorg

De lancering van Mounjaro markeert een belangrijke vooruitgang in de strijd tegen obesitas. Door zijn unieke werking biedt Mounjaro een wetenschappelijk onderbouwde oplossing voor een probleem dat wereldwijd miljoenen mensen treft.

Het medicijn heeft niet alleen het potentieel om gewicht te verminderen, maar ook om de algehele gezondheid en levenskwaliteit van gebruikers aanzienlijk te verbeteren. Deze ontwikkeling benadrukt de toewijding van de farmaceutische industrie aan het vinden van effectieve oplossingen voor complexe gezondheidsproblemen.

Aanbevolen Gebruik

Dosering

Mounjaro wordt toegediend via een subcutane injectie, wat betekent dat je het onder de huid injecteert. Hier volgt het aanbevolen doseringsschema:

 1. Week 1-4: Begin met 0,25 mg eenmaal per week. Deze lage startdosering helpt je lichaam te wennen aan het medicijn.
 2. Week 5-8: Verhoog de dosis naar 0,5 mg eenmaal per week. Dit zorgt voor een geleidelijke aanpassing en vermindert het risico op bijwerkingen.
 3. Week 9-12: Verhoog de dosis verder naar 1 mg eenmaal per week.
 4. Week 13-16: Verhoog de dosis naar 1,7 mg eenmaal per week.
 5. Vanaf week 17: Bereik de onderhoudsdosis van 2,4 mg eenmaal per week.

Het is belangrijk om de dosering stapsgewijs te verhogen om je lichaam de tijd te geven zich aan te passen.

Timing

Kies een vaste dag in de week voor je injectie. Dit helpt bij het opbouwen van een consistente routine. Het tijdstip van de dag kan variëren, maar consistentie is belangrijk voor de effectiviteit van het medicijn. Bijvoorbeeld, als je op maandagavond begint, probeer dan elke maandagavond hetzelfde tijdstip aan te houden.

Aanvullende Instructies

 • Injectieplaatsen: Injecteer Mounjaro in de buik, dij of bovenarm. Wissel de injectieplaats regelmatig af om irritatie te voorkomen.
 • Bewaren: Bewaar Mounjaro in de koelkast. Haal het medicijn ongeveer 30 minuten voor gebruik uit de koelkast om het op kamertemperatuur te laten komen. Dit vermindert het ongemak tijdens de injectie.
 • Gebruik: Controleer altijd de injectiepen voor gebruik. Zorg ervoor dat de oplossing helder en kleurloos is. Volg de instructies van je arts en de bijsluiter zorgvuldig.

Tips voor Gebruikers

 • Stel herinneringen in: Gebruik een wekelijkse herinnering op je telefoon of kalender om je injectiemoment niet te vergeten.
 • Hydrateer voldoende: Drink voldoende water om eventuele bijwerkingen zoals misselijkheid te minimaliseren.
 • Gezonde voeding: Combineer Mounjaro met een uitgebalanceerd dieet. Vermijd vetrijke of sterk gekruide maaltijden direct na de injectie.
 • Regelmatig overleg: Plan regelmatig afspraken met je zorgverlener om je voortgang te evalueren en eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Voordelen

Significante Gewichtsreductie

Een van de meest opvallende voordelen van Mounjaro is de aanzienlijke gewichtsreductie die gebruikers kunnen bereiken. Klinische studies tonen aan dat gebruikers gemiddeld 10-15% van hun lichaamsgewicht verliezen. Dit niveau van gewichtsverlies helpt niet alleen bij het verbeteren van het uiterlijk, maar heeft ook diepgaande gezondheidsvoordelen.

Verbeterde Metabole Gezondheid

Mounjaro draagt bij aan een betere metabole gezondheid. Dit medicijn helpt de bloedglucosewaarden te verlagen en de insulineresistentie te verbeteren. Deze effecten zijn bijzonder gunstig voor mensen met prediabetes of type 2 diabetes. Bovendien leidt de verbetering van de insulinegevoeligheid tot een verminderd risico op toekomstige diabetesgerelateerde complicaties.

Verlaagde Cardiovasculaire Risico's

Het gebruik van Mounjaro verlaagt verschillende risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Naast gewichtsverlies verlaagt Mounjaro de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Deze veranderingen verminderen het risico op hartaanvallen en beroertes aanzienlijk. Gezondheidsdeskundigen benadrukken dat elke vermindering van cardiovasculaire risicofactoren een grote impact kan hebben op de algehele gezondheid.

Betere Mobiliteit en Minder Gewrichtspijn

Door het verliezen van gewicht ervaren gebruikers minder druk op hun gewrichten. Dit resulteert in een verbeterde mobiliteit en een vermindering van gewrichtspijn, vooral bij mensen met artrose. Het dagelijks bewegen en deelnemen aan fysieke activiteiten wordt gemakkelijker en aangenamer, wat leidt tot een meer actieve levensstijl.

Verhoogd Energieniveau en Verbeterde Levenskwaliteit

Veel gebruikers melden een toename in hun energieniveau na het starten met Mounjaro. Dit verhoogde energieniveau maakt het gemakkelijker om dagelijkse taken uit te voeren en deel te nemen aan activiteiten die ze voorheen vermeden. Bovendien draagt het verbeterde zelfvertrouwen en de algehele gezondheid bij aan een betere levenskwaliteit. Het gevoel van controle over het eigen lichaam en gewicht heeft een positieve invloed op de mentale gezondheid en het welzijn.

Langdurige Resultaten

Een ander significant voordeel van Mounjaro is het vermogen om langdurige resultaten te bieden. In tegenstelling tot kortdurende diëten helpt Mounjaro gebruikers om een duurzaam gewichtsverlies te bereiken en te behouden. Dit langdurige effect is cruciaal voor de preventie van het jojo-effect, waarbij gewicht verloren en weer gewonnen wordt.

Ondersteuning bij Gezonde Levensstijlveranderingen

Mounjaro werkt het beste in combinatie met veranderingen in de levensstijl, zoals een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Het gebruik van Mounjaro motiveert gebruikers om deze veranderingen door te voeren en vol te houden. De ondersteuning van Mounjaro maakt het eenvoudiger om nieuwe, gezonde gewoonten te ontwikkelen en te behouden.

Voorbeeld Doseerschema

Om Mounjaro effectief in je routine te integreren, kan het volgende doseerschema worden gevolgd:

 1. Week 1-4: Injecteer 0,25 mg eenmaal per week.
 2. Week 5-8: Verhoog de dosis tot 0,5 mg eenmaal per week.
 3. Week 9-12: Verhoog de dosis tot 1 mg eenmaal per week.
 4. Week 13-16: Verhoog de dosis tot 1,7 mg eenmaal per week.
 5. Vanaf week 17: Bereik de onderhoudsdosering van 2,4 mg eenmaal per week.

Kies een vaste dag voor je injectie, bijvoorbeeld elke maandagavond, en houd dit consistent voor de beste resultaten. Vergeet niet om regelmatig contact te houden met je zorgverlener om je voortgang te evalueren en eventuele aanpassingen te bespreken.

Mounjaro Kopen

Hoe Mounjaro te Kopen

Mounjaro kopen is eenvoudig en kan via verschillende kanalen, inclusief onze webshop. Hier zijn enkele stappen voor een probleemloze aankoop:

 1. Webshop bezoeken: Bezoek onze webshop om je bestelling te plaatsen. Wij garanderen de authenticiteit en kwaliteit van het product.
 2. Bestelling plaatsen: Volg de aanwijzingen op de webshop om je bestelling te voltooien.

Waarom Kiezen Voor Onze Webshop?

Er zijn meerdere redenen om Mounjaro via onze webshop te kopen:

 • Gemak: Plaats je bestelling eenvoudig vanuit huis en vermijd de drukte van fysieke apotheken.
 • Betrouwbaarheid: Wij garanderen de authenticiteit en kwaliteit van elk product dat we leveren.
 • Ondersteuning: Onze klantenservice staat klaar om je te helpen met vragen en ondersteuning tijdens het bestelproces.

Mounjaro Bijwerkingen

Mogelijke Bijwerkingen

Hoewel Mounjaro over het algemeen goed wordt verdragen, kunnen er bijwerkingen optreden. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen en hoe je deze kunt minimaliseren:

 • Misselijkheid: Een veelvoorkomende bijwerking die meestal afneemt naarmate het lichaam gewend raakt aan het medicijn. Eet kleinere, frequente maaltijden en vermijd vetrijke of zeer gekruide voedingsmiddelen.
 • Diarree: Drink voldoende water om gehydrateerd te blijven. Overleg met je arts als de symptomen aanhouden.
 • Braken: Minder vaak voorkomend, maar mogelijk. Zorg ervoor dat je de injectie op een vast tijdstip inneemt en houd je aan het doseerschema.
 • Buikpijn: Dit kan voorkomen in de beginfase. Het nemen van Mounjaro voor het slapen gaan kan helpen om ongemak te minimaliseren.
 • Hoofdpijn: Hydratatie is belangrijk. Drink voldoende water en neem eventueel een pijnstiller als de hoofdpijn aanhoudt.

Bij ernstige bijwerkingen of aanhoudende symptomen is het belangrijk om direct contact op te nemen met je zorgverlener.

Minimaliseren van Bijwerkingen

 • Consistentie: Houd een consistent schema aan voor je injecties.
 • Hydratatie: Drink voldoende water gedurende de dag.
 • Voeding: Eet gezonde, uitgebalanceerde maaltijden.
 • Overleg: Bespreek eventuele zorgen of bijwerkingen met je arts.

Mounjaro Ervaringen

Lisa, 38 jaar

"Na jaren van worstelen met mijn gewicht vond ik eindelijk een oplossing met Mounjaro. In de eerste zes maanden verloor ik 18 kilo. Mijn energiepeil is nog nooit zo hoog geweest, en ik voel me gezonder en gelukkiger."

Vergelijking van Mounjaro met Ozempic, Saxenda en Wegovy

In de wereld van gewichtsverlies en diabetesmanagement zijn Mounjaro, Ozempic, Saxenda en Wegovy prominente medicijnen die gebruikers helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Elk van deze medicijnen heeft unieke eigenschappen, maar er zijn ook belangrijke overeenkomsten. Hieronder volgt een uitgebreide vergelijking van deze vier medicijnen, met speciale aandacht voor hun werkingsmechanismen, toepassingen, voordelen en bijwerkingen.

Overeenkomsten

Werkingsmechanisme

Mounjaro, Ozempic, Saxenda en Wegovy behoren tot een klasse medicijnen die bekendstaan als GLP-1 (glucagon-like peptide-1) receptoragonisten. Deze medicijnen werken door de GLP-1-receptoren in het lichaam te activeren, wat leidt tot:

 • Verminderde eetlust
 • Verhoogd gevoel van verzadiging
 • Vertraagde maaglediging
 • Verbeterde insulinesecretie

Deze effecten helpen gebruikers om gewicht te verliezen en hun bloedsuikerspiegel beter te reguleren.

Doelgroep

Alle vier de medicijnen richten zich op volwassenen met overgewicht of obesitas, vooral degenen die ook lijden aan type 2 diabetes. Ze helpen bij het beheersen van zowel gewicht als bloedglucosewaarden. Gezondheidsdeskundigen bevelen deze medicijnen vaak aan voor mensen die niet voldoende resultaat behalen met dieet en lichaamsbeweging alleen.

Toedieningsmethode

Mounjaro, Ozempic, Saxenda en Wegovy worden allemaal toegediend via subcutane injectie. Gebruikers injecteren het medicijn onder de huid, meestal in de buik, dij of bovenarm. De frequentie van de injecties varieert echter per medicijn.

Klinische Effectiviteit

Klinische studies tonen aan dat alle vier de medicijnen effectief zijn bij het bevorderen van gewichtsverlies en het verbeteren van de bloedsuikerspiegel. Gebruikers melden significante resultaten, vaak na enkele maanden van consistent gebruik. De exacte hoeveelheid gewichtsverlies en verbetering van de bloedsuikerspiegel kan echter variëren afhankelijk van het medicijn en de individuele reactie van de gebruiker.

Verschillen

Mounjaro

Unieke Eigenschappen

Mounjaro is een relatief nieuw medicijn in deze klasse en heeft een duale werking als GLP-1 en GIP (glucose-dependent insulinotropic polypeptide) receptoragonist. Deze combinatie maakt Mounjaro uniek en mogelijk effectiever bij zowel gewichtsverlies als het verbeteren van de insulinerespons.

Dosering en Toediening

Mounjaro wordt wekelijks toegediend, te beginnen met een lage dosis van 0,25 mg, die geleidelijk wordt verhoogd tot een onderhoudsdosering van 2,4 mg. Deze geleidelijke opbouw helpt bij het minimaliseren van bijwerkingen en het aanpassen van het lichaam aan het medicijn.

Ozempic

Unieke Eigenschappen

Ozempic, ontwikkeld door Novo Nordisk, is specifiek gericht op de behandeling van type 2 diabetes. Het activeert alleen de GLP-1-receptoren, wat helpt bij de regulatie van de bloedsuikerspiegel en gewichtsverlies. Ozempic heeft een bewezen track record en wordt wereldwijd veel gebruikt.

Dosering en Toediening

Ozempic wordt ook wekelijks toegediend, met een startdosering van 0,25 mg. De dosis wordt na vier weken verhoogd naar 0,5 mg of 1 mg, afhankelijk van de respons van de gebruiker. Deze flexibele dosering helpt bij het optimaliseren van de behandeling op basis van individuele behoeften.

Saxenda

Unieke Eigenschappen

Saxenda is specifiek goedgekeurd voor gewichtsverlies en wordt niet primair gebruikt voor diabetesmanagement. Het medicijn richt zich volledig op de GLP-1-receptoren en helpt gebruikers hun eetlust te onderdrukken en gewicht te verliezen.

Dosering en Toediening

Saxenda wordt dagelijks toegediend met een injectie, te beginnen met 0,6 mg per dag. De dosis wordt wekelijks verhoogd tot een maximale dosis van 3 mg per dag. De dagelijkse toediening kan voor sommige gebruikers minder handig zijn in vergelijking met de wekelijkse dosering van andere medicijnen.

Wegovy

Unieke Eigenschappen

Wegovy is een hogere dosering van semaglutide, dezelfde werkzame stof als in Ozempic, maar specifiek goedgekeurd voor gewichtsverlies. Het is gericht op mensen met obesitas of overgewicht en biedt significante gewichtsverliesresultaten.

Dosering en Toediening

Wegovy wordt wekelijks toegediend, beginnend met 0,25 mg en geleidelijk verhoogd naar 2,4 mg per week. De hogere dosering maakt Wegovy bijzonder effectief bij het bevorderen van gewichtsverlies.

Conclusie

Mounjaro biedt een revolutionaire oplossing voor gewichtsverlies en gezondheidsverbetering. Met talrijke voordelen zoals significante gewichtsreductie, verbeterde metabole gezondheid en verhoogde levenskwaliteit, is Mounjaro een waardevolle toevoeging aan elk gewichtsbeheersingsprogramma. Door de uitgebreide voordelen, zoals verbeterde mobiliteit en verhoogde energie, biedt Mounjaro meer dan alleen gewichtsverlies. Het ondersteunt een gezondere levensstijl en helpt bij het beheersen van chronische aandoeningen zoals diabetes type 2.

Voor een betrouwbare en veilige aankoop kan Mounjaro op aanvraag via onze webshop besteld worden, met een geschatte levertijd van ongeveer twee weken. Begin vandaag nog aan je reis naar een gezonder leven met Mounjaro. Bezoek onze webshop om Mounjaro te kopen en zet de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

Veelgestelde Vragen over Mounjaro

Welkom bij onze uitgebreide FAQ-sectie over Mounjaro, specifiek voor gewichtsverlies. Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen over dit medicijn, zodat u goed geïnformeerd bent voordat u een aankoop doet.

Wat is Mounjaro?

Mounjaro is een medicijn dat tirzepatide bevat, een GLP-1 en GIP receptoragonist. Het is ontwikkeld om te helpen bij gewichtsverlies en de regulering van de bloedsuikerspiegel.

Hoe werkt Mounjaro bij gewichtsverlies?

Mounjaro werkt door:

 • Het verhogen van de activiteit van GLP-1 en GIP, wat de eetlust vermindert.
 • Het vertragen van de maaglediging, wat zorgt voor een langer gevoel van verzadiging.
 • Het verbeteren van de insulinegevoeligheid en het verlagen van de bloedsuikerspiegel.

Voor wie is Mounjaro bedoeld?

Mounjaro wordt voorgeschreven aan volwassenen die:

 • Obesitas hebben (BMI ≥30).
 • Overgewicht hebben (BMI ≥27) met ten minste één gewichtsgerelateerde aandoening zoals hoge bloeddruk, diabetes type 2, of hoog cholesterol.

Hoe moet ik Mounjaro innemen?

Mounjaro wordt toegediend via een wekelijkse injectie. Volg altijd de instructies van uw arts en lees de bijsluiter zorgvuldig. De injectie kan in de buik, dij of bovenarm worden toegediend.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Mounjaro?

Veelvoorkomende bijwerkingen zijn:

 • Misselijkheid
 • Braken
 • Diarree
 • Buikpijn

Minder vaak voorkomende bijwerkingen kunnen zijn:

 • Pancreatitis
 • Galblaasaandoeningen
 • Allergische reacties

Neem contact op met uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

Hoe effectief is Mounjaro voor gewichtsverlies?

Studies hebben aangetoond dat Mounjaro aanzienlijk gewichtsverlies kan bevorderen. In combinatie met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging is het zeer effectief.

Kan ik Mounjaro combineren met andere medicijnen?

Mounjaro kan interageren met andere medicijnen. Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt, inclusief vrij verkrijgbare geneesmiddelen en supplementen.

Wat moet ik doen als ik een dosis vergeten ben?

Als u een dosis Mounjaro vergeet, neem deze dan zo snel mogelijk in binnen drie dagen na de gemiste dosis. Als het meer dan drie dagen geleden is, sla dan de gemiste dosis over en hervat uw normale schema.

Is Mounjaro veilig tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

Mounjaro wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Bespreek alternatieve opties met uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Hoe moet ik Mounjaro bewaren?

Bewaar Mounjaro in de koelkast (2°C - 8°C). Bescherm het tegen licht en vries het niet in. Houd het buiten het bereik van kinderen.

Wat moet ik doen bij een overdosis Mounjaro?

Neem bij een vermoeden van een overdosis onmiddellijk contact op met de spoedeisende hulp. Symptomen van een overdosis kunnen ernstige misselijkheid, braken en lage bloeddruk zijn.

Zijn er alternatieven voor Mounjaro?

Ja, er zijn andere medicijnen voor gewichtsverlies, zoals:

 • Wegovy (semaglutide)
 • Saxenda (liraglutide)
 • Orlistat

Bespreek met uw arts welke optie het beste bij u past.

Wat zijn de kosten van Mounjaro?

De kosten van Mounjaro kunnen variëren. Raadpleeg uw apotheek of zorgverzekeraar voor specifieke informatie over de prijs en eventuele vergoedingen.

Wie mag Mounjaro niet gebruiken?

Mounjaro is niet geschikt voor:

 • Mensen met een voorgeschiedenis van medullair schildkliercarcinoom.
 • Mensen met Multiple Endocriene Neoplasie type 2 (MEN 2).
 • Zwangere of borstvoedende vrouwen.

Hoe lang moet ik Mounjaro gebruiken voor optimale resultaten?

Het gebruik van Mounjaro moet worden voortgezet zolang uw arts dit aanbeveelt. Optimale resultaten worden vaak gezien na enkele maanden van consistent gebruik in combinatie met dieet en lichaamsbeweging.