verbeterde-verzendservice

Verzendservice met Track & Trace systeem
Beste Klanten, Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij na enkele uitdagingen met onze verzendprocessen, aanzienlijke verbeteringen hebben doorgevoerd in onze verzendservice. Dankzij de introductie van ons nieuwe automatische verzendsysteem, kunnen wij nu een efficiëntere en betrouwbaardere service bieden. De track en trace was veruit de meest gestelde vraag en daarom hebben we hier zoveel prioriteit op gezet.

Automatisch Track & Trace Systeem

Vanaf heden ontvangt u direct na de verzending van uw bestelling een Track & Trace-nummer. Dit betekent dat uw pakket vanaf het moment van verzending tot aan de levering kunt volgen. Deze verbeterde service is ontworpen om u meer inzicht en zekerheid te geven over de status van uw bestelling.

Let op: Check uw Spamfolder

We willen u erop wijzen dat onze Track & Trace e-mails soms in uw spamfolder terecht komen. Wij adviseren u om deze map te controleren als u geen e-mail in uw inbox ontvangt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd op de hoogte blijft van de locatie van uw pakket.

Voordelen voor U

  • Snellere verwerking: Dankzij het automatische systeem worden uw bestellingen sneller verwerkt en verzonden.
  • Directe updates: U ontvangt onmiddellijk een e-mail met uw Track & Trace-nummer zodra uw pakket is verzonden.
  • Betere klanttevredenheid: Met deze verbeterde service streven wij ernaar om uw winkelervaring bij ons nog prettiger en zorgelozer te maken.
  • Bezorgafspraak wijzigen: Wanneer het pakket gesorteerd is kunt u in de track and trace uw bezorgafspraak wijzigen. U kunt dan bijvoorbeeld uw pakket op een service point laten afleveren.
  • Gewicht op track and trace: Inhoud van zendingen kunnen exact worden gecontroleerd omdat het gewicht in grammen terug is te lezen. Dit neemt onduidelijkheden weg.
Wij danken u voor uw geduld en begrip tijdens de overgangsperiode en hopen dat deze verbeteringen bijdragen aan een nog positievere winkelervaring. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Slaappillen-kopen.net