eenvoudig-betalen-met-creditcard

Eenvoudig betalen met creditcard
Hieronder staat een handig stappenplan. Deze neemt u mee door het betaalproces. Bij elke stap staat ook een afbeelding waarin door middel van een groene aanduiding wordt aangegeven waar de velden zich bevinden die wij in de stappen beschrijven. Mocht u ergens niet uit komen dan staan wij via whatsapp voor u klaar om u hierbij te helpen. Ook heeft u de optie om via iDEAL te betalen, alleen deze vergt een wat uitgebreider stappenplan en is niet zo makkelijk als betalen met creditcard. Een uitleg over het betalen met iDEAL kunt u hier vinden.

Stap 1: Download Exodus via deze link.

Stap 2: Druk op “create wallet (maak portemonnee)"

Stap 3: Druk op “buy” (kopen).

Stap 4 en 5: Voer bij stap 4 het bedrag in bitcoin in. Dit is het bedrag dat u bij de bestelling ziet (zie stap 12). Koop altijd zo’n 2% meer i.v.m. transactiekosten en mogelijk stijging/daling van bitcoin. Druk vervolgens op “continue” (doorgaan).

Stap 6: Voer nu uw e-mail adres in. U kunt ook met uw apple ID of Google account inloggen.

Stap 7/8: Voer nu uw card details in bij stap 7 en druk daarna op “continue” (doorgaan). Dan duurt het even voordat de bitcoin op de wallet staat (zo’n 30 minuten). Het kan voor komen dat u in deze stap om een kleine verificatie van gegevens wordt gevraagd. Doorloop dan gewoon de stappen die worden weergegeven.

Stap 9/10: Vervolgens gaat u terug naar Exodus en drukt u op het wallet icoontje linksonder (stap 9).  Hierna drukt u op BTC (stap 10)

Stap 11: Hierna drukt u op het pijltje linksboven in uw scherm.

Stap 12/1: U geeft hierna het gewenste bitcoin bedrag voor verzending naar slaappillen-kopen.net in. Deze is te zien in de volgende stap.

Stap 12/2: Voer bij stap 12 het bitcoin bedrag in dat op slaappillen-kopen.net bij uw bestelling wordt weergegeven (na de afrekenpagina).

Stap 13: Kopieer het bitcoin adres door op de 2 vierkantjes achter het bitcoin adres te drukken.

Stap 14/15: Plak het BTC adres dat u in stap 13 gekopieerd heeft in Exodus en druk hierna op “send” (verzenden).

Stap 14/15 Gefeliciteerd! Het is u nu gelukt om uw bestelling met Bitcoin te betalen. U ontvangt binnen enkele uren een bevestiging op de mail.